Wie zijn wij?

De technologie van morgen

De C in C-Syndic? Die staat voor communicatie. Wij willen een luisterend oor bieden aan mede-eigenaars en hen vlot, snel een stressvrij ondersteunen. Die visie realiseren we met een persoonlijke service gecombineerd met een digitale aanpak. Zo ontwierpen we een eigen klantenportaal dat toelaat mede-eigenaars slimmer te ontzorgen. Want een beroep doen op een syndicus, dat mag ook makkelijk zijn. Zonder het menselijke contact uit het oog te verliezen natuurlijk want dat is in alles wat we doen onze focus.

De expertise van vandaag

Naast een digitale visie, ondersteunen we je met een stevige rugzak aan ervaring. Een BIV erkend syndicus, advocaat, boekhouder en administratief medewerker? Ons team heeft het allemaal. Zo heb jij slechts één aanspreekpunt voor al je vragen. Al onze diensten zijn gecentraliseerd in Leuven. Eén locatie, één kenniscentrum van waaruit we al onze gebouwen in Vlaams-Brabant beheren.

Vragen over onze service of onze expertise? 


Job alart! Ben jij onze jurist op het witte paard?

Ben je advocaat, gebeten door vastgoed en op zoek naar een bijverdienste? Bij C-Syndic maakt jouw expertise het verschil. Je zit algemene vergaderingen voor, je vertegenwoordigt mede-eigenaars bij een voorlopige oplevering, heldert verzekeringskwesties op of biedt raad bij juridische vragen. Uiteraard met de nodige ondersteuning. Die krijg je van het enthousiast C-Syndicteam dat je met plezier rondgidst in het syndicuslandschap. Samen uit, samen thuis!


Ons team

Olivier

Erkend vastgoedmakelaar

Syndicus BIV 507984

Hans

Erkend vastgoedmakelaar

Syndicus BIV 517502

Renske

Administratief beheer

Yannick

Financieel beheer

Wie zijn wij?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x