Juridisch beheer

Jouw juridisch adviseur en vertegenwoordiger

Een goed en correct beheer van jouw eigendom vraagt om stevige juridische kennis. Want als mede-eigenaar heb jij rechten en plichten die gewaarborgd moeten worden. De troef van C-Syndic? Ons team beschikt over een inhouse jurist die meer dan vertrouwd is met deze complexe materie. 

Het tijdig vorderen van voorschotten of facturen, verzekeringsdossiers opstellen bij schade, bemiddelen met de bouwheer voor een correcte oplevering, … C-Syndic verdedigt de belangen van je VME, treedt op als je vertegenwoordiger en staat bij met stevige juridische knowhow. Niet meteen een externe specialist nodig: wij spelen snel en doeltreffend in op jouw vragen. 

Onze service in bullets?

  • Invorderen van facturen of bijdragen in het reservekapitaal
  • Opstellen van verzekeringsdossiers
  • Opstellen of wijzigen van het reglement van interne orde
  • Opvolgen van procedures gestart door of tegen je VME
  • Bemiddeling met je bouwheer

Benieuwd wat we voor jouw gebouw kunnen betekenen?


Ontdek onze overige diensten

Technisch beheer

Het onderhoud van je lift, het opvolgen van herstellingen en renovaties, en een inkomhal die fris ruikt? Wij zorgen voor een veilig en proper gebouw.

Administratief beheer

Vragen beantwoorden, brieven ontvangen, algemene vergaderingen inplannen, …  Wij schieten in actie als secretariaat van jouw gebouw.

Financieel beheer

Herstellingen of renovaties op de planning? Wij boeken facturen netjes in en managen de gemeenschappelijke pot van je gebouw voor onkosten.

Juridisch beheer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x