Financieel beheer

C-Syndic zet de puntjes op de financiën

Als mede-eigenaar deel je de onkosten voor het onderhoud van je gebouw. Maar alle bijhorende facturatie en boekhouding? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Als syndicus nemen we die uit jouw handen. Denk maar aan het opstellen van begrotingen voor onkosten, het opvragen van voorschotten of het opstarten van een spaarpotje voor noodgevallen. 

C-Syndic houdt het kostenplaatje overzichtelijk en communiceert transparant met elke mede-eigenaar. Daarvoor kan je rekenen op de uitvoerige boekhoudkundige kennis binnen ons team. Gebouwbeheerder en boekhouder in één, dat mag je verwachten van C-Syndic. 

Onze service in bullets?

  • Het werkkapitaal managen, de gemeenschappelijke pot waarmee onkosten betaald worden 
  • Correcte begrotingen opstellen voor het onderhoud van het gebouw
  • Een reservekapitaal opstarten of afbouwen
  • Opvolgen van achterstallige betalingen 
  • Gedetailleerd afrekeningen maken 

Benieuwd wat we voor jouw gebouw kunnen betekenen?


Ontdek onze overige diensten

Technisch beheer

Het onderhoud van je lift, het opvolgen van herstellingen en renovaties, en een inkomhal die fris ruikt? Wij zorgen voor een veilig en proper gebouw.

Juridisch beheer

Complexe verzekeringsdossiers uitklaren of bemiddelen met je bouwheer? Wij waken over je rechten en plichten als mede-eigenaar.

Administratief beheer

Vragen beantwoorden, brieven ontvangen, algemene vergaderingen inplannen, …  Wij schieten in actie als secretariaat van jouw gebouw.

Financieel beheer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x