Technisch beheer

Veilig en gezond wonen, dat is onze focus

Als mede-eigenaar van een appartement of studentencomplex wil je dat gemeenschappelijke installaties piekfijn werken. Dat spreekt voor zich. Als syndicus van jouw gebouw waken we over je gemeenschappelijke buiten- en binnenruimten. 

Het herstellen van de lift, het onderhoud van de parking, de nodige renovaties van je dak, het aanleggen van een nieuw terras, … Onze property managers sluiten contracten af voor de wettelijke periodieke keuringen van elektrische installaties, organiseren renovatiewerken en sturen de installateurs van jouw gebouw aan. Zo blijft het in goede staat en verzekeren we jouw veiligheid en die van je medebewoners.

Daarnaast wil je ook wonen in een gebouw dat netjes is. Dat is een evidentie. De vuilniszakken weghalen, de inkom en trappenhal een poetsbeurt geven, ... Wij coördineren jouw poetsploeg voor een kraaknet onderhoud van de gemeenschappelijke delen. 

Onze service in bullets?

  • Onderhoudswerken en renovatiewerken van daken, gevels, parkings, terrassen, …
  • Periodieke keuring van je lift
  • Onderhoud van technische installaties (noodverlichting, brandcentrale, rookluiken, …)
  • Schoonmaak van gemeenschappelijke delen
  • Onderhoud tuin en parking

Benieuwd wat we voor jouw gebouw kunnen betekenen?


Ontdek onze overige diensten

Juridisch beheer

Complexe verzekeringsdossiers uitklaren of bemiddelen met je bouwheer? Wij waken over je rechten en plichten als mede-eigenaar.

Administratief beheer

Vragen beantwoorden, brieven ontvangen, algemene vergaderingen inplannen, …  Wij schieten in actie als secretariaat van jouw gebouw.

Financieel beheer

Herstellingen of renovaties op de planning? Wij boeken facturen netjes in en managen de gemeenschappelijke pot van je gebouw voor onkosten.

Technisch beheer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x